تبلیغات

ورود شما را به وبلاگ تاتریس خوش آمد میگوییم ، امیدواریم لحظات خوبی در تاتریس داشته باشید ، جهت تبادل لینک اینجا را کلیک کنید

اخبار : وبلاگ تاتریس نویسنده فعال و نیمه فعال جهت همکاری میپذیرد ، چنانچه شما دوستدار همکاری با تاتریس هستید از قسمت نظران وبلاگ اعلام آمادگی کنید و همچنین زمینه کاری خود را درج کنید

  • آخرین بروز رسانی :

مقالات مذهبی | والپیپر مذهبی | نرم افزارهای مذهبی | - سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر!
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

راشدی 66



free counters
ابزار رایگان وب مسترها, هاست رایگان,یاس گیگ,ابزارهای وب
ابزار رایگان وب مسترها,  هاست رایگان,یاس گیگ,ابزارهای وب
ابزار رایگان وب مسترها, هاست رایگان,یاس گیگ,ابزارهای وب
ابزار رایگان وب مسترها, هاست رایگان,یاس گیگ,ابزارهای وب


تبلیغات شما در اینجا ، ماهیانه فقط 1000 تومان

شما هم نویسنده وبلاگ تاتریس باشد

وقتی رفت پرنده های کوچه بی دونه شدن، رفتنشو دیدن و دیوونه شدن، وقتی رفت حاشیهء درختامون طلایی بود، ماه تو آسمون بود و قحطی روشنایی بود
سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر!
نظر شما درباره این سایت ؟
iconدسته: خواص خوراکی ها,
سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر!-  www.pcparsi.com
 
 
جوجه ها را با چنگال تکه تکه می کنیم و انها را به اب جوجه بر می گردانیم. ذرت ها را از وسط از چوب ان نصف می کنیم
 
 

مواد لازم:
سینه جوجه  پوست کنده . بدون استخوان یا ران مرغ
4 عدد ذرت شیری
مقداری آب جوجه کم نمک
1 عدد فلفل دلمه ای تکه شده
یک فنجان شیر
4/1 1 فنجان سبیب زمینی تکه شده
نمک و فلفل سیاه
 فلفل قرمز خرد شده ( به دلخواه)
 
 
دستور العمل
1. آب جوجه و جوجه و ذرت را در ظرف ریخته و در آن را بسته و با درجه حرارت بالا گرم می کنیم تا جوش بیاید و سپس شعله را کم می کنیم. بعد از 12 دقیقه یا وقتی که جوجه دیگر صورتی نبودند جوجه ها و ذرت را خارج کرده و تکه تکه می کنیم
 
2.فلفل دلمه ای ها را به آب جوجه اضافه می کنیم. شیر و سیب زمینی ها را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم و به آب جوجه اضافه می کنیم. جوجه ها را با چنگال تکه تکه می کنیم و انها را به اب جوجه بر می گردانیم. ذرت ها را از وسط از چوب ان نصف می کنیم و آن ها را نیز به ظرف روی اجاق بر می گردانیم. نمک و فلفل را اضافه می کنیم. روی ان را می توانیم با فلفل دلمه ای و فلفل قرمز باقی مانده تزئین می کنیم. غذا آماده سرو است.
 

icon

سایر صفحات سایت
جستجویجستجویجستجویجستجویجستجویجستجویجستجویجستجویجستجوی
ابر واژه های سایت
شیطان شناسی 10 غذا برای تقویت هوش قرآن حمله وحشتناک خرس به یک معلول نوشیدنی های مفید و مضر را بشناسیم چرا نمی تونم درس بخونم؟ عشق یعنی ... فواید گیاه سرخار گل آخرین سخن مؤمن آل فرعون اس ام اس ایام فاطمیه سری 1 زندگی نامه حضرت زهرا (س) 6 خوراک ضروری و مفید برای مردان اس ام اس های بسیار زیبای فلسفی و جملات پر مفهوم بزرگان روش های خوب یاد گرفتن سوسیس و كالباس باعث ابتلا به بیماری‌های ژنتیكی می‌شود گیاهی جهت افزایش اشتها غذاهائی که مو را سیاه می کنند سس مایونز چاشنی باب میل همه گل بدبو + روح خدا = انسان خواص ادویه ها قرآن و روان درمانى افسردگى با خوردن این خوراکیها موز سبز بهتر است یا رسیده ؟! زندگی نامه امام جعفر صادق (ع) عشق عصاره ای فوق العاده جهت درمان‌ یبوست خواص بامیه پفک (پفیش )ماهی: خوب یا بد ؟ داستان عاشقانه : خیانت اس ام اس شهادت فاطمه زهرا (س) سری 2 آیا فرشتگان هم مى میرند؟ اینجا وارد نشوید !!! نوشیدن و بوییدن این عرق= رفع سردرد اعجاز بیانى قرآن روزی 10 بار به خدا چه میگویید ؟ تجلّی ذات اقدس اله نیایش هاى قرآنى رفع پف چشم ناراحتی ریوی را با این گل برطرف کنید اس ام اس تبریک روز معلم پف چشمتان را از بین ببرید!! نور در نور گلی با خاصیت ضد عفونی کننده زخم اصول حرکت به سوی عالم برزخ پیاز نخورها حتما بخوانند عاشق شدن نوشابه رژیمی تهدیدی برای كبد آیات رکوع دار قرآن تقسیر موضوعی قرآن کریم 4 زندگی نامه حضرت رسول (ص)
عضویت در سایت
جهت دریافت جدیدترین ها در ایمیل خود در گروه سایت عضو شوید.

icon
خوراک فید
جهت اطلاع از جدیدترین برنامه ها در خوراک فید عضو شوید.

icon
© کلیه حقوق این وب سایت نزد مدیران آن محفوظ است.
استفاده از مطالب تنها با اجازه مدیران امکانپذیر است.
قالب ساز : TATRIS.IR