تبلیغات

ورود شما را به وبلاگ تاتریس خوش آمد میگوییم ، امیدواریم لحظات خوبی در تاتریس داشته باشید ، جهت تبادل لینک اینجا را کلیک کنید

اخبار : وبلاگ تاتریس نویسنده فعال و نیمه فعال جهت همکاری میپذیرد ، چنانچه شما دوستدار همکاری با تاتریس هستید از قسمت نظران وبلاگ اعلام آمادگی کنید و همچنین زمینه کاری خود را درج کنید

  • آخرین بروز رسانی :

مقالات مذهبی | والپیپر مذهبی | نرم افزارهای مذهبی | - سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر!
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

راشدی 66



free counters
ابزار رایگان وب مسترها, هاست رایگان,یاس گیگ,ابزارهای وب
ابزار رایگان وب مسترها,  هاست رایگان,یاس گیگ,ابزارهای وب
ابزار رایگان وب مسترها, هاست رایگان,یاس گیگ,ابزارهای وب
ابزار رایگان وب مسترها, هاست رایگان,یاس گیگ,ابزارهای وب


تبلیغات شما در اینجا ، ماهیانه فقط 1000 تومان

شما هم نویسنده وبلاگ تاتریس باشد

وقتی رفت پرنده های کوچه بی دونه شدن، رفتنشو دیدن و دیوونه شدن، وقتی رفت حاشیهء درختامون طلایی بود، ماه تو آسمون بود و قحطی روشنایی بود
سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر!
نظر شما درباره این سایت ؟
iconدسته: خواص خوراکی ها,
سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر!-  www.pcparsi.com
 
 
جوجه ها را با چنگال تکه تکه می کنیم و انها را به اب جوجه بر می گردانیم. ذرت ها را از وسط از چوب ان نصف می کنیم
 
 

مواد لازم:
سینه جوجه  پوست کنده . بدون استخوان یا ران مرغ
4 عدد ذرت شیری
مقداری آب جوجه کم نمک
1 عدد فلفل دلمه ای تکه شده
یک فنجان شیر
4/1 1 فنجان سبیب زمینی تکه شده
نمک و فلفل سیاه
 فلفل قرمز خرد شده ( به دلخواه)
 
 
دستور العمل
1. آب جوجه و جوجه و ذرت را در ظرف ریخته و در آن را بسته و با درجه حرارت بالا گرم می کنیم تا جوش بیاید و سپس شعله را کم می کنیم. بعد از 12 دقیقه یا وقتی که جوجه دیگر صورتی نبودند جوجه ها و ذرت را خارج کرده و تکه تکه می کنیم
 
2.فلفل دلمه ای ها را به آب جوجه اضافه می کنیم. شیر و سیب زمینی ها را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم و به آب جوجه اضافه می کنیم. جوجه ها را با چنگال تکه تکه می کنیم و انها را به اب جوجه بر می گردانیم. ذرت ها را از وسط از چوب ان نصف می کنیم و آن ها را نیز به ظرف روی اجاق بر می گردانیم. نمک و فلفل را اضافه می کنیم. روی ان را می توانیم با فلفل دلمه ای و فلفل قرمز باقی مانده تزئین می کنیم. غذا آماده سرو است.
 

icon

سایر صفحات سایت
جستجویجستجویجستجویجستجویجستجویجستجویجستجویجستجویجستجوی
ابر واژه های سایت
نور در نور سس مایونز چاشنی باب میل همه پفک (پفیش )ماهی: خوب یا بد ؟ گیاهی جهت افزایش اشتها پیاز نخورها حتما بخوانند اس ام اس شهادت فاطمه زهرا (س) سری 2 عشق یعنی ... چرا نمی تونم درس بخونم؟ نوشیدنی های مفید و مضر را بشناسیم اینجا وارد نشوید !!! روش های خوب یاد گرفتن سوسیس و كالباس باعث ابتلا به بیماری‌های ژنتیكی می‌شود ناراحتی ریوی را با این گل برطرف کنید حمله وحشتناک خرس به یک معلول روزی 10 بار به خدا چه میگویید ؟ فواید گیاه سرخار گل نوشابه رژیمی تهدیدی برای كبد قرآن و روان درمانى افسردگى اس ام اس تبریک روز معلم 6 خوراک ضروری و مفید برای مردان با خوردن این خوراکیها زندگی نامه حضرت زهرا (س) عصاره ای فوق العاده جهت درمان‌ یبوست عاشق شدن زندگی نامه امام جعفر صادق (ع) تقسیر موضوعی قرآن کریم 4 آیا فرشتگان هم مى میرند؟ اس ام اس های بسیار زیبای فلسفی و جملات پر مفهوم بزرگان خواص ادویه ها داستان عاشقانه : خیانت عشق خواص بامیه قرآن غذاهائی که مو را سیاه می کنند شیطان شناسی اصول حرکت به سوی عالم برزخ نیایش هاى قرآنى اعجاز بیانى قرآن تجلّی ذات اقدس اله آخرین سخن مؤمن آل فرعون موز سبز بهتر است یا رسیده ؟! پف چشمتان را از بین ببرید!! رفع پف چشم نوشیدن و بوییدن این عرق= رفع سردرد اس ام اس ایام فاطمیه سری 1 10 غذا برای تقویت هوش گل بدبو + روح خدا = انسان آیات رکوع دار قرآن زندگی نامه حضرت رسول (ص) گلی با خاصیت ضد عفونی کننده زخم
عضویت در سایت
جهت دریافت جدیدترین ها در ایمیل خود در گروه سایت عضو شوید.

icon
خوراک فید
جهت اطلاع از جدیدترین برنامه ها در خوراک فید عضو شوید.

icon
© کلیه حقوق این وب سایت نزد مدیران آن محفوظ است.
استفاده از مطالب تنها با اجازه مدیران امکانپذیر است.
قالب ساز : TATRIS.IR